-->

10.5.2014

Vähän viisuista

En ole koskaan seurannut, saati fanittanut, hyvä jos koskaan edes katsonut Euroviisuja. Tänä vuonna Suomella on kuitenkin poikkeuksellisesti oikeasti hyvä edustaja, joka inspas tähän postaukseen. Mitä tuumaatte, kumpi menestyy paremmin: Italian Emma Marrone vai Suomen Softengine?

En oikein tiedä, mitä mieltä olen Emman viisukappaleesta La mia città, Minun kaupunkini. Siinä on jotain todella läpitunkevaa, ärsyttävääkin - ja koukuttavaa. Voin niin hyvin kuvitella kiireettömän kesäpäivän italialaisessa kaupungissa, päämäärätöntä kävelyä siellä täällä, ja tämä biisi soi jokaisessa kuppilassa. Ei mikään mestariteos, mutta ei huonokaan. Anitan blogista löytyy faktaa Emmasta, viisubiisin erittelyä sekä suomennos
 
Entäpä sitten Softengine? Emmaan verrattuna taitavampaa, aidompaa ja nöyrempää soitantaa, sanon minä! Rakas Italia, Cara Italia, tällä kertaa Suomi on kovempi luu. Softenginen poikaset on niin tosissaan ja innoissaan, varmaan reenanneet koko elämänsä, että heille kyllä soisi menestystä. Vai mitä?

Kuva lainattu täältä.

2 kommenttia:

  1. Pröystäilemättä tiedän sanoa Softenginen poikien taipaleesta hieman ja sen voin sanoa että jos joku ANSAITSEE paikan menestyksen tiellä, niin nämä henkilöt ovat juuri oikea kohde :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sen kyllä huomaa, että ne on tehny duunia musiikin eteen! Toivotaan menestystä sekä nyt euroviisuissa että niiden jälkeen :)

      Poista

Saa kommentoida, aiheeseen kuuluvaa ja kuulumatonta!
Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.