-->

8.5.2014

Se oli mieletön lapsus!

Mulle selvisi tässä eräänä päivänä, että blogini ei olekaan ainutlaatuinen. Miten surullista, che triste! Minä poloinen en ollut älynnyt blogia perustaessani katsastaa, onko samannimistä blogia jo olemassa. Kuten varmaan arvaattekin, kyllä on. Todella amatöörimaista etten sanoisi. Käsi sydämellä vakuutan, että kyse on sattumasta, ei toisen idean kopioimisesta!

Päätin, että pystyn elämään tämän lapsuksen kanssa. Sitten tulikin nälkä. Valmistin ”italialaista” ruokaa tai no, ainakin raaka-aineet olivat tyypillisiä italialaiselle keittiölle. Tomaattia, mozzarellaa (joo ei ollut aitoa puhvelin maidosta valmistettua mozzarellaa ei), munakoisoa, valkosipulia...mmmmm. Nauttiessani ateriaa mietin, kutsuisiko italialainen moista opiskelijan taidonnäytettä edes ruuaksi. 

 
Ai niin, olettehan huomanneet jokaisen postauksen alta löytyvän vaaleanpunasävyisen laatikon? Siellä voi kolmesta vaihtoehdosta klikata yhden reaktion, jonka postaus sinussa sai aikaan, kivaa! Kommentitkin ovat totta kai tervetulleita. A presto!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, aiheeseen kuuluvaa ja kuulumatonta!
Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.