-->

4.5.2014

Hä? vol. 1

Mitä mä täällä teen?

Kesä 2014 + Italia + mä + aupparointi = Iina in Italia!

Siinäpä tämä blogi nätissä yhtälössä. Voin luvata, että vastaavaa matemaattis-loogisuutta ei ole tulevissa postauksissa. Perustin blogin kirjoittaakseni kuulumisia Suomeen tutuille ja tuntemattomille. Jos tunnet intohimoa Italiaan (tai muhun), tää on just sulle!

En ole oikeastaan määritellyt blogille mitään kategoriaa/genreä/miksi ikinä sitä täällä mielettömässä blogimaailmassa kutsutaankaan. Mutta kuten blogin nimi kertoo, ideana on kertoa teille ainakin Tärkeistä Havainnoista ja höpötellä mitä sattuu. Vakavalla otteella. Ajattelin kertoilla ihan arkipäiväisestä setistä, mitä se sitten lieneekään, italiankielisillä sanoilla ja epämääräisillä kuvilla varustettuna.

Linkit tunnistat punaisesta väristä ja kielen vaihtumisen kursiivista kun sitähän ei muuten tunnista. Lähettämällä kommentin voit yllättävää kyllä kommentoida tekstiä (lupaan vastata) tai toivoa postausta jostakin aiheesta (en lupaa toteuttaa). Joka tapauksessa tulen hyvin iloiseksi, jos kommentoit!

Blogin ulkoasun ideoinnista ja toteutuksesta suurensuuri kiitos mitä taitavimmalle Oonalle! Itse en olisi moiseen kyennyt. Meillä on Oonan kanssa myös hilpeä yhteinen blogi Hiipivä Kuolema ja Oonan valokuvablogi löytyy puolestaan täältä.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan Iina in Italiaa!
A presto – pikaisiin kuulumisiin!

PS eli post scriptum. Postaus saattaa johtaa väärinkäsitykseen. Pahoitteluni, mi dispiace. Enhän mä toki vielä Italiassa ole, vaan täällä kauniissa Suomen maassa opiskelija-asunnon syleilyssä. Toukokuun ajan kirjoittelen tällaisia ”ennen lähtöä” -postauksia, kesäkuussa on aika lähteä maanpakoon. 

No kai sitä vähän kuitenkin voi fiilistellä! Tämä kuvavanhus on Venetsiasta ja veneilevästä miehestä tiedän sen, että hän on kovin karismaattinen, vai mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, aiheeseen kuuluvaa ja kuulumatonta!
Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.