-->

3.7.2016

Mommy, it's over!Toisille se on pettymys, josta selviämiseen tarvitaan vähintään viikko. Tapahtuneesta puhutaan tupakkakaupan myyjän, naapurin, jokaisen kaverin ja varmasti jopa koiran kanssa. Miten tässä näin pääsi käymään? Ongelma oli kyllä jossain ihan muualla kuin meissä.

Toisille se taas on helpotus; viimeinkin. Ehkäpä viikon kuluttua kaikki on taas normalisoitunut ja keskustelunaiheetkin saattavat olla monipuolisempia. Siihen asti on kuitenkin parempi pysyä hiljaa ja nyökkäillä manausten tahdissa.

Koska nyt se on ohi. Italia ei ole enää jalkapallon en-tiedä-missä-eikä-paljoa-kiinnosta -kisoissa. En tiedä, saati ymmärrä, pelistä mitään. Jalkapallolle altistumista ei ole kuitenkaan voinut viime aikoina välttää. Työpaikalla se on ollut aiheena noin suurin piirtein jokaisessa keskustelussa. Myös facebookin seinä on täyttynyt aiheeseen liittyvistä päivityksistä, kuvista ja videoista.

Kuppilat ovat tehneet hyvän tilin vain laittamalla television päälle. Lisäksi pelejä on näytetty pienissäkin kylissä aukioille asennetuilta jättinäytöiltä. Italian lippuja on ilmestynyt kaikkialle, oheissälää myyviä tupakka- ja lehtikauppoja unohtamatta. Koko saapasmaa on ollut kannustusvalmiudessa muutaman viikon ajan – vaan eipä tarvitse olla enää (hahaha).

Arvaatteko mitä muuten tapahtui, kun eräskin Italian peli osui perjantai-iltapäivälle kello kolmeen? Koko työpaikka hiljeni ja autioitui maagisesti kello kolmelta. Eikä mun työpaikka tainnut olla ainoa. Huhu kertoi, että esimerkiksi Roomassa julkisten kuljettajat jännittävästi olivat tulleet kipeiksi perjantaina juuri lounaan jälkeen.

Arvaattekin ehkä, että kuulun tuohon helpottuneiden joukkoon. Missä joukoissa te seisotte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, aiheeseen kuuluvaa ja kuulumatonta!
Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.