-->

31.7.2016

Heinäkuun muikeat • Löysin aivan hermeettisen hyvän mehujään. Makuina persikka ja mansikka, joita on paloina mehujäässä. Maistuu siltä kuin pitääkin, siis persikalta ja mansikalta.
 • Kylmä vesimeloni kuumina päivinä. Välillä ei tee edes mieli oikeaa ruokaa, voisi syödä vain kylmiä, mehukkaita hedelmiä.
 • Suomi-vieraat, joita tässä kuussa saapui kokonaiset neljä kappaletta. Heidän ansiostaan päädyin muun muassa Biellaan.
 • Turistivisiitit lähiympäristössä. Kiitos Suomi-vieraiden, tuli käytyä monessa paikassa, joihin ei ehkä muuten olisi tullut mentyä.
 • Meressä kelluminen. Vaikka taidankin olla enemmän järvityttöjä, en laita vastaankaan, jos mut merenrannalle viedään. Mikä onkaan sen rentouttavampaa kuin kellua aaltojen mukana tekemättä mitään.
 • Kielitestin mukaan kielitaitoni on parantunut Italia-kuukausien aikana. Hurraa! Ensin tuntui vähän turhalta tehdä pakollinen kielitesti, ennen ja jälkeen harjoittelun. Vieläpä kun testi ei ollut ihan täydellisesti laadittu… Joka tapauksessa kiva nähdä konkreettisesti testin tuloksista, että jotain kehitystä on tapahtunut.
 • Kissa. Vaikka se mokoma päättikin karata ja ulko-olosuhteisiin täysin tottumaton kattiparka vietti yhden yön ulkona, koettelemuksesta on selvitty ja kehräys jatkuu entiseen malliin.

+ BONUS. Loman alkaminen. Tämä on hieman muikeuden rajoilla, koska mielelläni olisin jatkanut työharjoittelua. Toisaalta pieni loma ei ole kai koskaan tehnyt pahaa.


2 kommenttia:

 1. Hyvää lomaa sulle , itse en ole ikinä käynyt Ruotsia kauempana.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) mun blogissa. Osallistua voi vielä tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olikin aika jännää, kun ei maanantaiaamuna lähtenytkään töihin :)

   Poista

Saa kommentoida, aiheeseen kuuluvaa ja kuulumatonta!
Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.