-->

18.4.2016

Jatko-osan prologi


Hyvillä tarinoilla on tapana saada jatko-osia. Niin myös tällä. Iina in Italia alkaa päivittyä jälleen. Luvassa on uusia seikkailuja ja kommelluksia!


Kahden vuoden takaisen au pair -kokemuksen jälkeen on tapahtunut kaikenlaista, minkä seurauksena olen päätynyt väliaikaisesti Italiaan asumaan. Tarinan henkilötkin ovat muuttuneet matkan varrella. Kertoja on sama, sivuhenkilöinä esiintyvät muun muassa reissukissa Jekku sekä muuan sisilialainen.

Postaukset ovat pieniä kertomuksia elostamme täällä, kuulumisia tutuille ja vähemmän tutuille. Yhtenä sivujuonena on pian alkava työharjoitteluni: miten selvitä alalla, josta ei tiedä mitään, työkielellä, jota juuri ja juuri taitaa, työkulttuurissa, joka on jokseenkin erilainen kuin kotimainen? Ajatuksena on kirjoittaa satunnaista tajunnanvirtaa myös muusta mieleen juolahtavasta, asiaankuuluvalla hartaudella ja vakavuudella.

Tervetuloa seuraamaan tarinan etenemistä!

 

2 kommenttia:

  1. Jes ihan mahtavaa, että olet täällä blogien ihmeellisessä maailmassa taas! En malta odotaa tulevia postaksiasi ja kommelluksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit tiesi tänne pienehkön tauon jälkeen - tervetuloa! Olen aktiivisesti seuraillut sun blogiasi, pitäisikin viimein liittyä virallisesti lukijaksi :D

      Poista

Saa kommentoida, aiheeseen kuuluvaa ja kuulumatonta!
Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.