-->

22.5.2016

21/05/16Lauantaina…

…oli viimeinkin hyvä ilma. Toukokuussa kun ilmat on vaihdelleet raekuuroista monsuunisateiden kautta puolipilvisiin päiviin. Eilen aamupäivä kuluikin terassilla aurinkoa ottaen ja lounaskin syötiin ulkona. Mutta koska on vaikeaa olla tekemättä mitään, päädyin pesemään ensin pyykkiä, sitten mattoja, ja ikkunoita…
 …iltapäivällä lähdettiin Aviglianaan, joka on pieni kahden järven ympäröimä kaupunki. Harmikseni kuulin, että uiminen on järvissä kielletty! Syy on varmasti jokin hyvin järkeenkäypä. Aviglianan keskustan tuntumassa on paikka, jossa kaverimme olivat kiipeilemässä. Kyselivät kengännumeroani, että oltaisiin mullekin saatu kiipeilykengät jalkaan ja suunta kohti korkeuksia. Kieltäydyin kohteliaasti. Kuten kuvasta näkyy, kypäristä ei tietoakaan ja muutkin vähäiset turvavarastukset olivat mallia tee-se-itse.
  …Aviglianasta otettiin suunta kohti Vigonea, jossa oli luvassa ystävämme Kilpikonnan 15 minutes of fame. Kilpikonna harrastaa teatteria ja menimme katsomaan Ciao, Fred -nimistä esitystä, jossa myös Kilpikonnalla oli oma pieni roolinsa. Esitys kertoi italialaisen laulajan Fred Buscaglionen elämästä ja lavalla oli livebändi – jonkinlainen teatterin ja musikaalin välimuoto siis.…teatterin jälkeen teimme italialaiseen tyyliin lauantai-illan kunniakierroksen. Lauantai-iltaisin kukaan ei taida olla kotona, kaikki ovat piazzoilla viimeisen päälle laittautuneina. Päädyimme piazzalle, jossa oli jokin latinoamerikkalainen rytmiryhmä soittamassa. Kiitos lämpimän päivän, ulkona ei tarvinnut edes hytistä kuten aiempina iltoina. Ja niin vaihtui lauantai sunnuntaiksi, spritziä siemaillen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, aiheeseen kuuluvaa ja kuulumatonta!
Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.