tag:blogger.com,1999:blog-6454741619574809436.post309822493101042371..comments2024-01-07T16:32:19.120+02:00Comments on Iina in Italia: Tapauksia työpaikkaruokalastaOonahttp://www.blogger.com/profile/05041821738802629582noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6454741619574809436.post-60276059562795746792016-06-29T10:02:45.736+03:002016-06-29T10:02:45.736+03:00Vau, Venetsia ei olekaan ihan tavanomaisin paikka ...Vau, Venetsia ei olekaan ihan tavanomaisin paikka asua! Màkin kaipaan mausteita ja potkua (myòs muuhun kuin ruokalan) ruokaan toisinaan. Monille italialaisille ihan tavallinen pippurikin on kauhistus :--DIinahttps://www.blogger.com/profile/17434727781379620237noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6454741619574809436.post-35637828198078797512016-06-28T12:15:32.268+03:002016-06-28T12:15:32.268+03:00Hahaa, mielenkiintoinen postaus! :) Asustelen Vene...Hahaa, mielenkiintoinen postaus! :) Asustelen Venetsiassa ja olen huomannut saman mausteiden käytöstä, tai siis käyttämättömyydestä. Toki on ihan totta, että tuoreista mauista pitäisi nauttia sellaisinaan, mutta itse olen vahvempien intialaistyylisten mausteiden suurkuluttaja ja esimerkiksi Sriracha-kastiketta laittaisin mielellään melkein joka ruokaan... Poikakaverille taas tämä on ehdoton nou nou, mauthan olisi silloin täysin peitetty ja pilattu :PMarimentehttp://marimente.pallontallaajat.netnoreply@blogger.com